ETSITÄÄN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme projektipäällikköä Keravalle ikääntyneiden osallisuutta kehittävään KOKEVA -projektiin 1.9.2019 -31.12.2021. Projekti on osa STEA:n rahoittamaa Elämänote -ohjelmaa ja sen tavoitteena on kehittää Keravan asuinalueilla ikäihmisten osallisuutta yhteisöllisen virike- ja vertaisryhmätoiminnan ja niitä tukevan vapaaehtoistoiminnan avulla.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toiminnan osallistavasta ja tavoitteiden mukaisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja viestinnästä, talouden seurannasta ja raportoinnista sekä osallistuu etsivään työhön ja asukastoiminnan järjestämiseen hankkeen tavoitteiden mukaisesti. Projektipäällikön toimii projektityöntekijän työnjohdollisena esimiehenä. Molemmat työntekijät osallistuvat verkosto- ja kumppanityöskentelyyn paikallistasolla sekä Elämänote -koordinaatiohankkeen verkoston toimintaan hyödyntäen omaa osaamistaan ohjelman kehittämistyössä.

Edellytämme projektipäälliköltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme kokemusta ikääntyneiden hyvinvointihankkeista sekä vertaisryhmien ja vapaaehtoistoiminnan ohjauksesta, hyviä kirjallisia ja suullisia valmiuksia sekä verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi. Lisätiedot toiminnanjohtaja Eero Väisänen, puh. 050 545 3145, ti 18.6. klo 9 – 11 tai to 20.6. klo 13 – 15.  ja projektipäällikkö Anita Salonen, puh. 050 470 0410 to 27.6. klo 13 – 15.

Hakemukset ja CV ma 1.7.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla toimisto@siskotjasimot.fi. Haastattelut pidetään ke 7.8. ja niihin kutsutaan 19.7. mennessä.

0

Start typing and press Enter to search

X