Ikäihmisille kerättiin upeat 99 000 joulukorttia 134 paikkakunnalla!

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille.

Suomen iloisin ja suurin joulukorttikampanja keräsi upeat 99 000 joulukorttia ikääntyneille ympäri maan. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022 yhtä aikaa 134 paikkakunnalla. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. He ovat ilahtuneet ja liikuttuneetkin saamistaan jouluntoivotuksista.

Joulukortteja tehtiin kansalaisopistoissa, kirjastoissa, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja kodeissa. 

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 134 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

#kosketakortilla #joulupostia

Läs på svenska: JulpostIn English: Christmas Post

Näin osallistut

Kuka tahansa

Tee joulukortti ja toimita lähimpään keräyspisteeseen 14.11.–5.12.2022. Joillakin paikkakunnilla kortteja voi myös postittaa. Keräyspisteet ja postitusosoitteet löytyvät tämän sivun alaosasta.

Kunnat

Kuntien ilmoittautuminen on päättynyt.

Kysy lisää

Kampanjakoordinaattori Sari Simonen
joulupostia@siskotjasimot.fi
041 312 1979

Tee näin

  1. Kirjoita joulukortti (askartele itse tai täytä valmis).
  2. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle Sinulle ja lähettäjän kohdalle oma etunimesi ja Siskot ja Simot.
    Esimerkiksi: Hyvää Joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Tuutikki.
  3. Vie kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Mukana

Yhteistyössä